Op zoek naar van iphone 4 naar iphone 6?

 
van iphone 4 naar iphone 6
iphone repareren gent
iphone glas repareren
Gegevens van oude iPhone overzetten naar nieuwe iPhone: zo doe je dat.
4 min leestijd. Heb je een nieuwe iPhone X gekocht? Dan wil je natuurlijk al je bestanden en contacten van je oude toestel behouden. In deze tip lees je alles over hoe een iPhone overzetten in zijn werk gaat. Zo werkt het. Voordat je onderstaande stappen doorloopt, is het belangrijk om te weten welke smartphone je voor je nieuwe iPhone gebruikte. Er zitten namelijk nogal wat verschillen tussen het overstappen van Android naar iPhone en van een iPhone naar een nieuwe iPhone. Meer info
batterij iphone 4 vervangen
Onderwerp: Van iPhone 4 naar iPhone 6 One More Thing.
10 berichten aan het bekijken 1 tot 10 van in totaal 10. 19 juni 2017 om 0831.: Van iPhone 4 naar iPhone 6. Een kennis van mij heeft nu een iPhone 4 zonder gebruik te maken van een Apple id. meer informatie
Autolening
Makkelijke wijzen voor het kopiƫren van contacten van iPhone 4s naar iPhone 6.
Klik op volgende en voer uw Apple ID en wachtwoord in. Selecteer de meest recente backup die u van uw iPhone 4 heeft gemaakt en klik op herstel om de contacten over te zetten. Als u op zoek bent naar een gratis toepassing voor het kopiƫren van iPhone 4s contacten naar iPhone 6, kunt u ook iTools gebruiken.
te koop tenerife
appletips.nl maakt gebruikt van cookies.
Het onderstaande is van toepassing op alle webpaginas van appletips.nl en inclusief de paginas waarin een link naar deze disclaimer terug te vinden is. appletips, beheerders, redactie, gastschrijvers, moderatoren op genius, overige werknemers en vrijwilligers zijn niet verantwoordelijk voor eventuele schade directe of indirecte schade van welke aard dan ook, onder meer verloren data, niet meer werkende hard of software, gederfde omzet, winst of ander economisch nadeel die kan zijn ontstaan door het gebruik van onze webpagina.
Test Site
KPN Apple iPhone 4 Nooit meer contactgegevens kwijtraken: Contacten en andere gegevens overzetten van je oude naar je nieuwe iPhone.
Maak je toestel eenvoudig BoefProof. Apple iPhone 4 Nooit meer contactgegevens kwijtraken Contacten en andere gegevens overzetten van je oude naar je nieuwe iPhone. Het overzetten van data van je oude naar je nieuwe iPhone is vrij eenvoudig. Er zijn twee manieren om al je contacten, agenda-items, afspraken, herinneringen, fotos, videos en apps in een keer over te zetten.
logistieke keten
Gegevens overzetten van je oude iPhone Switch Help Center.
Sluit je oude iPhone op je Mac aan en open iTunes. In het overzichtsvenster van je iPhone druk je op de knop Maak reservekopie. Nu kan je de procedure starten om de gegevens over te zetten naar je nieuwe iPhone.
Materiaal overzetten vanaf uw vorige iOS-apparaat naar uw nieuwe iPhone, iPad of iPod touch Apple Support.
Wanneer u het apparaat loskoppelt, wordt er automatisch een reservekopie van de Apple Watch gemaakt, zodat u deze kunt herstellen nadat u de Watch hebt gekoppeld aan een nieuwe iPhone. Lees hoe u uw materiaal overzet van een Android-telefoon naar iPhone, iPad of iPod touch.
Makkelijkste Manier van overzetten gegevens iPhone 4 naar nieuwe iPhone.
Afgezien van het overzetten van een oude iPhone naar een iPhone 6 Plus, kun je met dit programma ook dingen overzetten van een iPhone 4 naar iPhone 5S, van een iPhone 4 naar iPhone 5, van een iPhone 5 naar iPhone 4 en ga zo maar door.
Overzetten gegevens van iPhone 4 naar iPhone 6 T-Mobile Community.
Terug naar T-Mobile. Forum Apple Overzetten gegevens. of Een vraag stellen. Beantwoord: Overzetten gegevens van iPhone 4 naar iPhone 6. data, ios, overzetten, gegevens, Apple, iPhone, iPad, iPod, iPhone 6, iPhone 4., Je ziet hier hoeveel reputatiepunten Sportkenner1 heeft ontvangen van andere leden.

Contacteer ons